Kapat
Abyss of Dagath Şimdi Tüm Platformlarda Sizlerle
Korkunç 54. Warframe, Kalite İyileştirmeleri ve daha fazlası için kendin hazırla
Paylaşılan Yer 2023-09-28 14:25:00
Abyss of Dagath Şimdi Tüm Platformlarda Sizlerle

Dagath Dagath

Şimdi tüm platformlarda sizlerle


Abyss of Dagath

Yaklaş ve dikkatlice dinle, Tenno: Büyükanne sezonun ürkütücülüğünü anmak için tüyler ürpertici bir Naberus hikayesiyle geri döndü! İntikam arayışı içinde Origin Sistemini talan eden meçhul at binicisi korkunç 54. Warframe Dagath'ın kasvetli ve trajik geçmişini öğren.

YENİ WARFRAME - DAGATH

İlk olarak TennoCon 2023'teki Warframe Sanatı Paneli sırasında ortaya çıkan Dagath'ın kötülüğü, yoluna çıkacak kadar şanssız olanlara olağanüstü derecede yüksek hasar veriyor. Doom yeteneği sayesinde kendi Yeteneklerini güçlendirirken acı ver veya Rakhali's Cavalry yeteneğini kullanarak beş hayalet Kaithe'nin amansız öfkesini serbest bırak.

 Abyss of Dagath Coming October 18

DAGATH KOLEKSİYONU

Suçluluğun aynasında kendini gör. Bu koleksiyon Dagath Warframe'i, Dorrclave silahını, Dagath Ganceann Miğferini ve tamamen yeni Aumen Kaithe Donanımını içerir:

DORRCLAVE

10 öldürme veya öldürme yardımı sonrası Dorrclave, Zincirleme Hasarını ikiye katlayan ve sonraki 10 saldırı için Statü Etkilerini garanti eden hayaletimsi bir duruma girer. Dagath ile birlikte kullanıldığında her aktif Statü Etkisi biraz iyileşme kazandırır.

DAGATH GANCEANN MİĞFER

Dagath için bu tüyler ürpertici Alternatif Miğfer sayesinde, delinmiş bir kafatasının korkunç ihtişamındaki zaferi göster.

 Abyss of Dagath Coming October 18

AUMEN KAITHE DONANIMI

Kaithe'nin yeni görünümünü tamamlaman için Aumen At Başlığı ile korkutucu derecede zarif kıvrımları ile şık dikenli Aumen Eğerini, ve muhteşem Aumen Kuyruğunu içerir.

NASIL OYNANIR:

Ceres'in Abyssal Bölgesindeki gemiyi ortaya çıkarmak için tarafları temsil eden herhangi bir Sendikadan Abyssal İşaret Işığını satın alabilirsin. Defixio'ların nerede olduğunu bulmak ve onları Çıkarma Noktasına getirmek için Görev içinde mahsur kalan Sendika üyelerini bul. Gemideki düşmanları yok et ve gemiyi terk et! Dagath ve Dorrclave'i üretmek için gereken yeni Kaynak Vainthorn, bu Görevlerden verilir. Ek Ödüller ve ilave zorluk için Steel Path versiyonunu deneyebilirsin!

Abyss of Dagath Coming October 18

YENİ DOJO ODASI - DAGATH'IN ÇUKURU

Bu meçhul yeni binicinin onuruna oluşturulan yepyeni Dojo Odasını keşfet: Dagath'ın Çukuru. Kaithe'ni Duviri dışında ilk defa kişiselleştir ve Dagath'ın korkunç geçmişi hakkında daha fazla bilgi edin. Ürpertici Kaithe bineğini bir sürü yeni Dagath temalı Özelleştirmeyle kişiselleştir.

KALİTE İYİLEŞTİRMELERİ

 Abyss of Dagath Şimdi Tüm Platformlarda Sizlerle

Hydroid Yeniden Düzenlemesi

Gelgit yağmacısı Hydroid için yapılan yeniden düzenleme sayesinde açık denizlere yepyeni bir şekilde hakim ol! Mevcut Yeteneklerini geliştiren ve aynı zamanda Plunder adında yepyeni bir yeteneğe göz at. Artık görüş alanındaki düşmanlardan Zırh çalabilir ve bunu bonus Paslanma Silah Hasarına dönüştürebilirsin!

Aşağıdaki değişiklikleri bekleyebilirsin:

  • Yeni Pasif: Hydroid'den hasar alan düşmanlar Statü karşısında daha savunmasız hale gelir ve Zırhları azalır
  • Darbe Hasarı Paslanma Hasarı olarak değişti
  • Şarj Mekanikleri Kaldırıldı
  • Tempest Barrage, düşmanlara Paslanma etkisi yapar ve Sersemletir
  • Tidal Surge yönlendirilebilir; Paslanma Statü etkisi uygular ve Hydroid'in olumsuz Statü Etkilerini siler
  • Undertow, Yağma ile değiştirildi; Paslanma Statüsü uygular ve Zırhı sıyırarak Hydroid'in Zırhını ve Silah hasarını artırır

 Abyss of Dagath Şimdi Tüm Platformlarda Sizlerle

Yoldaş Yeniden Düzenlemesi

Neşelenin! Yoldaşların başka bir gün savaşmak üzere yaşayacak! Yoldaşların dayanma gücü arttı ve Görevler sırasında artık kalıcı olarak ölmeyecekler (Yoldaşlar bunun yerine düşmüş bir şekilde olduğu yerde kalacak).

 Abyss of Dagath Şimdi Tüm Platformlarda Sizlerle

Nightwave Güncellemeleri

Bir dizi Nightwave Görevi yeniden düzenlendi, yeni kalıcı Act Görevleri eklendi ve Tenno'nun Ödülleri kazanmak için Nightwave Sıralamalarında daha kolay ilerleyebilmesi adına belirli Act gereksinimleri azaltıldı.

NABERUS ÖDÜLLERİ

 Abyss of Dagath Şimdi Tüm Platformlarda Sizlerle

Sezonluk dekorasyonlarına göz atmak ve Naberus Geceleri anısına yayınlanan yeni Paketler de dahil olmak üzere çeşitli festival içeriklerini incelemek için Deimos'taki Kız Evladın mağazasını mutlaka ziyaret et!

4 Ekim'den 1 Kasım'a kadar Anne Sembolleri karşılığında Gammacor için yeni Day of the Dead skin ve Orbiter'ın için tüyler ürpertici yeni dekorasyonlar gibi Ödüller alabilirsin.

 Abyss of Dagath Coming October 18

DAY OF THE DEAD V: KAPSAMLI KOLEKSİYON

Eksiksiz Vetala Zırh Paketi ile Acceltra, Cycron, Skiajati, Gammacor ve Corvas için korkunç Day of the Dead Skin'leri de dahil olmak üzere bu Kapsamlı Koleksiyon ile Day of the Dead 5'deki tüm ürpertici Özelleştirmelerin keyfini çıkar. Ayrıca Suparna Day of the Dead Syandana ile bu özel sezon için görünümünü tamamla.

 Abyss of Dagath Coming October 18

CHIROPTERA KOLEKSİYONU

Kanatlarını aç ve gece boyunca avlan. Bu koleksiyon, kabus gibi Cavum Sentinel Maskesi, Kanatları ve Kuyruğunun yanı sıra yeni canavar Awlspan Syandana'yı da içeriyor.

 Abyss of Dagath Coming October 18

NABERUS LOTUS

Lotus'un kadim ölüm ve kurnazlık festivalinde giyeceği vampirvari bir görünüm. Artık tüm yıl boyunca tadını çıkarabilirsin!

EK İÇERİK

Abyss of Dagath Available Now On All Platforms

Yeni Voidshell Skin'leri:

En sevdiğin Warframe'lerden bazıları için Voidshell Skinleri eklendi! Artık Protea, Mirage ve Nidus'un Malzeme Yapılarını özelleştirebilirsin!

Grendel Prime Access

Her zaman açgözlü olan Grendel Prime ile savaşın pis kokusu arasında ziyafetin keyfini sür! Her şeyi yutan Warframe, 18 Ekim'deki en yeni Prime Access ile geliyor. İlk olarak TennoCon 2023'te tanıtılan Grendel Prime Access, aynı zamanda düşmanlarını sindirmeni kolaylaştırması için özel Silah olarak Masseter Prime'ın yanı sıra Zylok Prime'ı da içerecek.

 Abyss of Dagath Şimdi Tüm Platformlarda Sizlerle

Kanseri Fethetme Görevi

Warframe, Kanseri Fethetme Görevi kampanyasını desteklemek için Princess Margaret Vakfı ile bir kez daha işbirliği yapıyor! Resmi olarak 2 Ekim'de başlayacak olan destek kampanyası, Tenno'lara kampanyayı desteklemek ve kanser araştırmaları için fon toplamak amacıyla iki temel seçenek sunacak. resmi Warframe Ekibi Bağış Kampanyası sayfası aracılığıyla doğrudan bağış yapabilir, ve/veya yardım amaçlı özel Warframe ürünlerini satın alabilirsiniz. (Net gelir kampanya sonuçlandığında bağışlanacaktır.)