Kapat
Warframe: Empyrean E3 Tanıtım Fragmanı
6 Temmuz'da TennoLive boyunca tüm yeni içerikle ilgili bilgiye ulaşın ve ücretsiz Nekros Prime'a sahip olun!
Paylaşılan Yer 2019-06-10 15:02:00
Warframe: Empyrean E3 Tanıtım Fragmanı

Motorlarınızı hazırlayın — bir sonraki atılımımız, Warframe: Empyrean için daha fazla bilgiye sahip olun!

Aslen Tennocon'da geçen yıl Railjack kod adı ile duyuruldu, E3 2019’daki PC Gaming Show’da Empyrean’ın yeni bir tanıtımını yaptık. Aşağıdaki yeni tanım fragmanını izleyin, daha sonra bu yıl TennoCon'da yeni içerik hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için okumaya devam edin!

WARFRAME: EMPYREAN
TennoLive 2019 süresince Warframe Empyrean'ın doğuşuna tanık olun! Açılış konuşmasını 7 Temmuz saat 01:00'da Twitch ve Mixerizleyebilirsiniz.

"Geçen yıl TennoLive boyunca, Warframe: Empyrean'ın ilk tanıtımını yaparak, içeriğinin nasıl olacağı hakkında sizleri bilgilendirdik. Dört kişilik ekibimizle Venüs'ü çevreleyen bir Corpus başkentine karşı koordine bir saldırı başlattık.
Sigma Serisi Railjack'e bindik ve tam boyutlu uzay uçuşu ve gemiden gemiye savaşı göstermesi için Pilot'tan dümeni devraldık. Railjack’in Mühendislik yeteneklerinin bir kısmını paylaşarak fikir sahibi olmanızı sağladık, bir Corpus gemisi ve tayfası ile savaştık ve gemilerine bindik, daha sonra ana gemiyi içeriden sızıp yok etmek için kendi ekibimizi kurduk. Eğer geçen yılki bu gösterimi kaçırdıysanız, buradan tam demosunu izleyebilirsiniz!"

Bu yıl, Empyrean'ın toplam etki alanını ortaya çıkarmak için Origin Sisteminin en uzak yerlerini keşfediyoruz. Özelleştirmelerden, takım çalışmasına kadar, Warframe'in bu yeni uzay savaşı deneyimlerinin gösterimini kaçırmak istemeyeceksiniz.

ÜCRETSİZ NEKROS PRİME VE LOTUS EPHEMERA SAHİP OLUN
İlk defa, TennoLive'den önceki gün Tüm Ana Bölümleri TennoCon panellerinde yayınlıyoruz! Lotus Ephemeraya ücretsiz sahip olmak için Twitch ve Mixer'de bulunan herhangi bir paneli kesintisiz 30 dakika boyunca izleyin. Bu fırsat 00:59'da sona eriyor.

Nekros Prime'a ücretsiz sahip olmak için, Saat 01:00'den sonra TennoLive 2019'u izleyin ve Warfame Empyrean'in doğuşuna tanık olun! Ona sahip olmak için saat 01:00 ile 02:00 arasında kesintisiz 30 dakika boyunca gösteriyi izleyin. (Ücretsiz Warfame yuvası içerir)

TennoLive size hatılatmamızı ister misiniz? Size bu hatırlatmayı yapabilmemiz için Bu Tweet'i beğenin!

WARFRAME HESABINI TWITCH VEYA MIXER'E BAĞLAMA
Nekros Prime ve Ephemera droplarını ücretsiz almak için önce Warframe hesabınızı Twitch veya Mixer hesabınıza bağlamanız gerekir. Yardıma mı ihtiyacınız var? Hesaplarınızı kolayca birbirine bağlamak için aşağıdaki linklere göz atınız!

Warframe ve Twitch hesaplarını Bağla

Warframe ve Mixer hesaplarını Bağla

6 TEMMUZDA GÖRÜŞMEK ÜZERE!
İster TennoCon'a katılın ister evinizde TennoLive'den izleyin, size ileride Warframe'de neler olacağını göstermek için sabırsızlanıyoruz. Sizinle 6 yıldır inanılmaz bir serüven yaşadık. Bizim için sizlerin coşkusu ve desteğinin anlamı çok büyük. Gösteride görüşmek üzere, Tenno!