Kapat
Warframe Yeni-Nesil Platformlara Geliyor
Origin Sistemini PlayStation 5 ve Xbox Series X'te Deneyimle
Paylaşılan Yer 2020-11-05 10:43:00
Warframe Yeni-Nesil Platformlara Geliyor

Warframe yeni nesil konsollara adeta bir Bullet Jump ile geliyor.

PlayStation 5 için yolculuğumuz bu yılın sonlarında doğru başlıyor; XBox Series X için ise bilgileri çok yakında sizinle paylaşacağız.

Warframe 2013'te PS4 için piyasaya çıktığında, onu uzun süre desteklemeye kararlı olduğumuzu biliyorduk ve Warframe'in gelişmesine yardımcı olduğunuz için size minnettarız.

Origin Sistemi, konsollarda piyasaya sürüldüğünden beri çok büyüdü ve PlayStation 5 ve Xbox Series X'te bir sonraki bölüme başlamak için sabırsızlanıyoruz.

YENİ NESİL WARFRAME

Warframe'i yeni donanım üzerinde görsel olarak daha etkileyici hale getirmek amacıyla yeni geliştirilmiş işleyicimizi ortaya çıkarmak için çok zaman ve enerji harcadık! Bu işleme teknolojisi, bir ortamdaki ışık kaynaklarının doğal yönünü ve gücünü izleyen dramatik, dinamik aydınlatma efektleri oluşturuyor.

wisp

Etkileyici değişiklikleri en iyi Ovalar, Orb Vallis veya Cambion Drift'te görebileceksiniz. Güneşin vurduğu ağaçların uzun gölgeler bırakması ve yeşilliklerin siz yürürken dinamik gölgeler yaratma şekli veya Cetus Pazarı'nda yürürken Warframe'inizdeki yansımalara dikkat edin.

Yeni nesil donanımda, Warframe her zamankinden daha iyi görünecek ve oynanacak. 4k ve 60 FPS'ye varan çözünürlükle, bir sonraki görevinize atıldığınızda, sizden hiçbir ayrıntı kaçamaz.

excalibur comparison shot 1

Görüntü PlayStation 4'ten alınmıştır.

excalibur comparison shot 2

Görüntü PlayStation 5'ten alınmıştır.

Yeni nesil SSD sayesinde oyun genelinde daha iyi yükleme süreleri bekleyebilirsiniz! Bir sonraki maceranıza her zamankinden daha hızlı adım atmakla kalmayacak, aynı zamanda Origin Sistemindeki gelişmiş doku kalitesini de fark edeceksiniz.
Buna ek olarak, DualSense Kontrol Cihazına yeni "Uyarlanabilir Tetikler" işlevinin eklenmesi, her Yakın Dövüş Silahının savrulmasını veya tetik çekişleri daha etkili hale getirecektir.

Bu sadece başlangıç, Tenno. Bu yeni konsolların sunduğu teknolojiden tam anlamıyla yararlanmamız için daha gelecek çok şey var!

mesa

PlayStation 4 Yıldönümü

PS4'te inanılmaz geçen yedi yılda bizimle beraber oldunuz ve şimdi yolculuğumuz PlayStation 5 ile devam ediyor! Tüm oyuncular, Paracesis Obsidian Skin, Obsidian Monast Sugatra, tamamen inşa edilmiş bir Forma ve 3-Günlük Kaynak Artırıcı almak için 11 Kasım TR yerel saati 22:00 ile 2 Aralık TR yerel saati 22:00 arasında Warframe'e giriş yaparak kutlamaya katılabilir!

Noggle Heykelcikleri ve Silah Skinleri gibi harika ödülleri almak için Sınırlı Süreli Yıl Dönümü Alertlerini tamamla! Ayrıca Azura Excalibur Glifini ve PSIV Renk Paletini oyun içi Market'ten her birini 1 Kredi karşılığında alabileceksin.

PS Plus Arttırıcı Paketi V

Yeni nesil oyun deneyimini 5 Kasım TR yerel saati 22: 00'd3 PS4'te PlayStation Plus üyelerine ücretsiz sunulan PlayStation Plus Booster Pack V ile kutla! Bu pakette, PS5 temalı Obsidian Sedai Syandana, 7-Günlük XP Artırıcı; 7-Günlük Kredi Arttırıcı; 100.000 Kredi ve 100 Platinum dahil yolculuğuna başlamak için ihtiyacın olan her şey var; .

Not: Bu pakette yer alan Platinum takas edilemez.

booster graphic

Xbox Game Pass Ultimate Avantajları

Xbox Tenno'su için, Xbox Game Pass Ultimate avantajlarıyla Gauss'a anında eriş! Xbox Game Pass Ultimate aboneleri için ücretsiz olan Gauss ile savaş alanına inanılmaz bir hızla hakim ol ve ikonik Silahını ve Syandana'sını Arsenaline ekle!

Bu serüveni geleceğe taşımaktan heyecan duyuyoruz ve bunu kendin deneyimlemeni bekleyemeyiz Tenno.

SIK SORULAR SORULAR

PS4 ve PS5 Oyuncuları Beraber Oynayabilir mi?
Evet! Sistemini PlayStation 5'e yükseltmiş olsan da, yine de PlayStation 4'te yer alan Takımınla oynayabilirsin.

PS4 ve PS5 güncellemeleri aynı zamanda mı gelecek?
Evet! Gelecek güncellemeler hem PS4 hem de PS5'te aynı anda yayınlanacak.

Yeni-nesil'de çapraz kaydetme özelliği olacak mı?
Yalnızca PS4 ve PS5 arasında çapraz kaydetme olacaktır.

Warframe yeni-nesil platform için ne zaman çıkacak?
Warframe bu yıl PlayStation 5'e geliyor! Xbox platformu kullanan bir Tenno iseniz, çok yakında daha fazla bilgi ile sizlerle olacağız.

PC'den PS5'e Hesap Geçişi var mı?
Şu aşamada PC’den PS5’e hesap taşıma işlemi gerçekleştirilememektedir.

Warframe, PS5'te 4K Çözünürlük - 60 FPS'yi destekleyecek mi?
PS5'te Warframe, 4K Çözünürlük ve 60 FPS'yi destekleyecektir.

Warframe, Dualsense Kontrol Cihazındaki Uyarlanabilir Tetikleri destekleyecek mi?
Evet! Dokunsal geri bildirim, silahlarının kullanımıyla bağlantılı olacaktır. Bu özelliği kapatmak istersen ayarlardaki "kontrol cihazı tetikleme efektini etkinleştir / devre dışı bırak" seçeneği mevcut olacaktır.

PS4 kupaları PS5'e aktarılacak mı?
İlerlemen PS5'e taşınırken, kupaların olmayacak, bu da oyun oynarken onları tekrar açman gerektiği anlamına gelir. Biriken Kupalar ("Shield Saver - Yakın Dövüş Silahlarıyla 1000 mermiyi saptırın" gibi) %99'u tamamlandığında aktarılacak. Ancak, görevleri tamamlama gibi etkinlikler yoluyla kazanılan tek seferlik Kupaların eklenmesi için, görevin Kodeks'ten tekrar oynanması gerekecektir.

Yaklaşan 7 Yıllık Warframe PS4 Yıldönümü PS5'te de kutlanacak mı?
Evet! PlayStation'da 7. Yıl Dönümü için gelen her şey PS5'te de mevcut olacak. Yıldönümü yayınlandığında daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin!

Xbox Series X sürümü geriye dönük uyumlu mu?
Çok yakında Xbox Series X'te Warframe hakkında paylaşacak daha fazla bilgiye sahip olacağız!