Kapat
Yeni Protokoller
Güncel Ajan Raporu
Paylaşılan Yer 2015-04-09 14:23:58
Yeni Protokoller

Tenno,

Keşif gemilerimiz Corpus ve Grineer gemilerini incelemeyi tamamladı. Gemilerin bilgi bankalarında yeni sistemik revizyonlar görüldü.

Hayatta kalan ajanlarımızdan alınan raporlar birçok gizli kasanın yerlerinin değiştirildiğini veya güvenliklerinin artırıldığını gösteriyor. Birçoğunun koruma sistemleri üst düzeye çıkartılmış.

Bu yeni kasalar izinsiz erişimlere karşı devriyeler ve hareket sensörlü alarmlarla donatılmış durumda ve girişi nerede ise imkansız kılıyor.

Bu bilgi bankalarına yaklaşırken dikkatli ol. Düşmanlarımıza Tenno'ların önlerine çıkan her engeli aşabileceklerini göstermeliyiz.

Yukarıdaki Mod Augment'lerinde gösterilen resimler Maksimum Seviye İstatiklerine göre düzenlenmiştir - tüm yeni Mod'lar Seviyesiz olarak başlar.

Yeni Augment modları sayesinde bu duruma bir denge getirebileceğiz. Ember'ın Firequake Augment'i World On Fire yeteneğine takılan düşmanların ölme şansını artırırken Mirage'ın Explosive Legerdemain modu ise yerde bulunan ve toplanmamış tüm cephaneleri Slight of Hand ile tetiklenen birer mayın haline dönüştürüyor. Hatta Trinity'nin Vampire Leech Augment'i Energy Vampire yeteneğindeki tüm fazla enerjiyi kendini şarj edebilen Kalkanlara dönüştürebiliyor.

Tüm Tenno'ların kullanabileceği yeni Mirage ve Limbo özelleştirmeleri hazır. Bu özelleştirme ürünlerini istediğin gibi kullanabilir ve namının düşmanların arasında sonsuza dek yayılacağından emin olabilirsin.

-Lotus